Interieur reiniging

HomeDienstenInterieurInterieur reiniging

HomeDienstenInterieurInterieur reiniging

Interieur reiniging

Is uw interieur toe aan een reiniging omdat uw bekleding vies is en vlekken heeft of omdat de auto onaangenaam ruikt door bijvoorbeeld dieren of sigaretten rook? Voor elk type vervuiling hebben wij de juiste apparatuur en machines waardoor uw interieur weer als nieuw wordt.  Uw auto is natuurlijk een kostbaar bezit en daarom zullen we in een aantal stappen uitleggen hoe een interieur behandeling eruitziet.

Uitzuigen en Blazen

De auto wordt eerst grondig uitgezogen en geblazen waardoor de auto gereinigd wordt op plekken waar u normaal zelf nooit bij komt. Hierdoor komt het vuil en stof uit alle hoeken en kieren tevoorschijn.

Reiniging van kunststof delen

De kunststof maar ook andere gedeeltes zoals de luchtroosters, stoelrails en andere hoeken en vakjes worden behandeld met interieur reinigers waardoor het weer schoon en fris wordt.

Bekleding reiniging

Vlekken uit uw bekleding worden verwijderd door middel van een diepte reiniging met een stoomcleaner. Hiermee reinigen we niet alleen het oppervlak maar worden ook vlekken die diep in uw bekleding zitten verwijderd waardoor ze niet meer terugkomen. Lederen bekleding wordt gereinigd en gevoed met een verzorgingsproduct die het leer weer fris en soepel maakt.

Afwerking en bescherming

De laatste stap is het verzorgen van het schoongemaakte kunststof met een interieur milk welke niet vet is en een frisse geur achterlaat. Tenslotte worden uw ramen streeploos schoon gemaakt.

Stoomcleaner

Is er geknoeid op uw bekleding of is deze door de jaren heen vervuild geraakt? Door middel van een stoomreiniging is het mogelijk om uw interieur weer vrij te maken van vlekken en bacteriën. De stoom komt op alle moeilijk begaanbare plaatsen en zorg voor een extreem schoon resultaat. Wanneer er een onaangename geur in uw auto hangt kunt u kiezen voor ozonbehandeling welke geuren zoals bacteriën in het luchtcirculatiesysteem, aanslag van sigarettenrook of huisdieren die hun sporen hebben achtergelaten aanpakt.

Afspraak maken
Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij Car Care Center Elburg? Vul dan ons afspraak formulier in, neem telefonisch contact op of stuur ons een mail.