Diensten

HomeDiensten

HomeDiensten

Diensten

Van het behandelen van interieur en exterieur tot het herstellen van kleine en grote schades. Bij Car Care Center Elburg is alles mogelijk.

Poetspakketten

Deze pakketten zijn er om u een prijs/werkzaamheden indicatie te geven want iedere auto is weer anders. Denkt u bijvoorbeeld aan de verschillende grote van auto’s en de gebruikers staat.

Lees meer

Exterieur

Is de lak van uw auto in slechte staat, wilt u het lakwerk beschermen, uw auto verkopen/inruilen of de waarde optimaliseren?

Lees meer

Interieur

Is uw interieur erg vervuild? Zitten er vieze vlekken op uw stoffen of lederen stoelen of stinkt het interieur heel erg ? Wat de vervuiling ook mag zijn wij zorgen er voor dat hij weer helemaal opgefrist wordt.

Lees meer

Glascoating

Een glascoating kan uw auto voor jaren optimaal beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Denkt u hierbij aan pekel, diverse boomsappen en andere vervuilingen. Daarnaast beschermt de harde coating tegen waskrassen en geniet u jaren lang van een sublieme glans.

Lees meer

Schadeherstel

Bij Car Care Center Elburg is het mogelijk om uw auto uit de deuken zonder spuiten, spotrepair/spuitwerk uit te laten voeren of uw velgen te repareren.

Lees meer

Velgenherstel

Heeft uw velg stoeprandschade of lakschade opgelopen? De meeste soorten schade kan door middel van velgenherstel weer gesteld worden.

Lees meer

Koplamp herstel

ien uw koplampen er dof of verweerd uit? Doffe en/of verweerde koplampen ontstaan door inwerking van UV-straling, weersinvloeden en vuil.

Lees meer

Leer herstel

Heeft het leer van uw autostoel beschadigingen of slijtage plekken? Wij kunnen met onze leer herstel behandelingen dit weer tot perfecte staat terugbrengen.

Lees meer
Afspraak maken
Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij Car Care Center Elburg? Vul dan ons afspraak formulier in, neem telefonisch contact op of stuur ons een mail.