N-XTC

HomeDienstenGlascoatingN-XTC

N-XTC Sync. Quartz Coat 4D is een coating welke hecht aan gelakte oppervlakken van auto’s voor een extreem duurzame bescherming tegen dagelijks gebruik en slijtage (zoals krasjes en marring), met geweldige sheeting – effecten en mogelijkheden om beschermlagen op te bouwen welke een ongeëvenaarde glans creëren.

HomeDienstenGlascoatingN-XTC

N-XTC

Wat is N-XTC Sync. Quartz Coat 4D?

N-XTC Sync. Quartz Coat 4D is een coating welke hecht aan gelakte oppervlakken van auto’s voor een extreem duurzame bescherming tegen dagelijks gebruik en slijtage (zoals krasjes en marring), met geweldige sheeting – effecten en mogelijkheden om beschermlagen op te bouwen welke een ongeëvenaarde glans creëren.

Wat is N-XTC Synt. Coat Finish 3D

N-XTC Synt. Coat Finish 3D verbeterd prestaties zoals UV \bescherming en hydrophobe eigenschappen welke helpen om uw auto er langer schoner uit te laten zien omdat oxidatie en vervuiling zich minder  makkelijk aan het oppervlak kunnen hechten.

Wat gebeurt er met de aangebrachte N-XTC Quartz Coating en Finish op uw auto?

N-XTC Sync. Quartz Coat 4D is specifiek ontwikkeld om te beschermen tegen dagelijkse gebruiks – sporen en slijtage waar aan uw auto onderhevig is in een uitgebalanceerde en veilig te gebruiken formule welke hecht aan uw lak en tot 8H aan hardheid levert in ca 1 micron dikke laagjes welke kunnen vullen in micro – krasjes. In het dagelijks leven merkt u dat uw vervuilde auto gemakkelijker te reinigen is (insecten en watervlekken hechten minder aan de lak en kunnen makkelijk en snel verwijderd worden) om dat de coating flexibel, schoon en nonstick is van zichzelf kan oxidatie minder hechten aan het oppervlak.

De extra hardheid van N-XTC Sync. Quartz Coat 4D maakt de lak harder en taaier en beschermt hiermee tegen krasjes welke voor kunnen komen. Deze eigenschappen maken N-XTC Sync. Quartz Coat 4D een uitstekende keuze om uw dagelijkse auto te beschermen tegen alle weers – en omgevings – invloeden voor een periode van 12 maanden (of 60000 KM).

N-XTC Synt. Coat Finish 3D is een formule welke hecht aan de N-XTC Sync. Quartz 4D met 2 belangrijke eigenschappen;
– Het helt de N-XTC Sync. Quartz 4D curen naar een hardheid van 8H in een periode van 7 dagen na applicatie.
– Het geeft een zachte touch voor een periode van 6 maanden.

Naast deze 2 belangrijke eigenschappen levert de N-XTC Synt. Coat Finish 3D verbeterde prestaties in UV – bescherming en verbeterde hydrophobe eigenschappen welke de auto er langer schoner uit laten zien omdat de  N-XTC Synt. Coat Finish 3D te oppervlaktespanning significant verandert.

Hoe verzorg ik de N-XTC Quartz Coating en Finish op mijn auto?

Wanneer N-XTC Sync. Quartz Coat is uitgehard tot 8H na de eerste 7 dagen kunt u deze behandelen met elke professionele aanpak als wassen, spoelen en drogen. Wij prefereren een goede handwas met 2 of 3 emmers, een milde shampoo, schone washandschoenen, een paar goede (velgen)borstels en een droogdoek. We beginnen met het wassen en reinigen van de wielen en daarna de rest van de auto van boven naar beneden in rechte lijnen. Vergeet niet om vaak uw washandschoen uit te spoelen en nieuw waswater op te nemen voor de volgende sectie. Na het wassen is het tijd om al het schuim af te spoelen en de auto te drogen met eens schone microfiber doek en beweeg deze in dezelfde rechte lijnen als u gedaan hebt tijdens de autowas. Let op om de verticale delen eerst te doen. Vergeet niet om ook de deur instappen, binnenzijde tankdeksel etc etc te wassen.

Afspraak maken
Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij Car Care Center Elburg? Vul dan ons afspraak formulier in, neem telefonisch contact op of stuur ons een mail.