Exterieur behandeling

HomeDienstenExterieurExterieur behandeling

HomeDienstenExterieurExterieur behandeling

Exterieur behandeling

Is de lak van uw auto in slechte staat, wilt u het lakwerk beschermen, uw auto verkopen/ inruilen en de waarde optimaliseren of de auto fris de winterstalling in doen? Redenen genoeg om te kiezen voor een exterieur behandelingen van Car Care Center Elburg. Uw auto is natuurlijk een kostbaar bezit en daarom zullen we in een aantal stappen uitleggen hoe een exterieur behandeling eruitziet.

Voorbehandeling

Het lakwerk van uw auto wordt allereerst grondig gewassen en afgekleid. Bij het grondige wassen wordt o.a. de binnenkant van de velgen en wielkasten schoongemaakt, het motorcompartiment gereinigd en achter het tankklapje zult u ook geen vuil meer aantreffen. Voor een spiegelgladde lak wordt de auto afgekleid waardoor hardnekkig vuil zoals boomhars, teer of vluchtroest verdwijnt.

Hoofdbehandeling

Nu de auto schoon en spiegelglad is hij klaar om gepolijst te worden. Goed polijsten is echt vakwerk en het belangrijkste van de hele behandeling. Met het polijsten brengen wij de hoogst mogelijke glans weer terug en worden krassen verwijderd. Na het polijsten wordt de auto nogmaals goed gewassen met een goede ontvetter zodat alle polijstresten verwijnen en de wax goed hecht.

Nabehandeling

De lak van uw auto is na de hoofdbehandeling weer in nieuwstaat en moet natuurlijk goed beschermd worden met een goede wax. Wij werken met verschillende soorten wax en zullen u van tevoren adviseren wat het beste voor uw auto is. Het is mogelijk om de wax behandeling uit te breiden met een glascoating.

Afwerking/bescherming

Om het plaatje compleet te maken worden uw banden met vinyl behandeld en uw ramen streeploos schoongemaakt. Daarnaast worden kunststofdelen, rubbers en chroom behandeld.

Afspraak maken
Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij Car Care Center Elburg? Vul dan ons afspraak formulier in, neem telefonisch contact op of stuur ons een mail.