Krasreparatie

HomeDienstenExterieurKrasreparatie

HomeDienstenExterieurKrasreparatie

Krasreparatie

Heeft uw auto krassen opgelopen door bijvoorbeeld verkeerd wassen, vogeluitwerpselen of struiken en heggen bij parkeerplaatsen? Een kras kan dan afhankelijk van de diepte op verschillende manieren hersteld worden. Er zijn in totaal 3 verschillende soorten krassen:

Lichte krassen

Lichte krassen kunnen ontstaan bij het verkeerd wassen van uw auto door bijvoorbeeld de verkeerde spons maar ook door vogeluitwerpselen die in de lak zijn gepoetst. Deze krassen worden verholpen door middel van schuren en polijsten

Oppervlakkige krassen

Oppervlakkige krassen zijn krassen die al zijn doorgedrongen tot de primerlaag van de auto. Deze krassen zijn lastiger om te verwijderen en vragen om een uitgebreid herstelproces. De kras wordt hersteld door het opnieuw injecteren van autolak in de kras.

Diepe krassen

Diepe krassen worden hersteld met spotrepair.  Bij spotrepair wordt de kras plaatselijk bijgespoten waardoor de kosten lager zijn dan bij de schadehersteller. Een eis voor spotrepair is dat het schade kleiner is dan een A4’tje.

Afspraak maken
Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij Car Care Center Elburg? Vul dan ons afspraak formulier in, neem telefonisch contact op of stuur ons een mail.